GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC. Horoscop 2018 * III. Influenta lui SATURN.

Inapoi la Horoscop 2018 RAC

Influenta lui SATURN in 2018.

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Cum acolo, în Capricorn, e cea mai mare concentrare de forțe anul acesta – Saturn, Pluto, Luna Neagră și de două ori și Marte – e clar că toate aceste planete împreună vor atrage ateția asupra oricăror tipuri de parteneriate din viața ta. Unele nu mai pot continua orice ai face, și ești gata să pleci, să te rupi, să le abandonezi: de exemplu se încheie un contract de colaborare, care poate a durat ani de zile dar descoperi că nu te mai interesează ca altădată. Altele se destramă, pentru că relația a devenit obositoare și anevoioasă și mai bine te debarasezi de ea.

Aici poate fi vorba și de colaborări profesionale sau de afaceri, de vechi relații care păreau bine consolidate și înrădăcinate, dar acum dau semne că s-a schimbat ceva, că s-au răcit, și nu mai arăți același interes pentru ele. Da, poate fi vorba și de căsnicie aici, dar, tocmai pentru că Pluto te pune la încercare deja de multă vreme, acesta poate fi anul în care pui serios sub lupă ce ai învățat în ultimii ani. Dacă simți că nu se mai poate face nimic, dacă situația devine mai gravă ca oricând, dacă nimic nu vă mai leagă, poate e vremea să vă eliberați unul de altul și să vă vedeți de viața voastră, cu lecția asumată, fără suferințe, fără regrete, fără resentimente (deși e greu de crezut), luând din tot ce ați clădit împreună în ultimii ani ceea ce vă ajută să evoluați mai departe, nu ceea ce te-ar putea ține pe loc.

Poate pentru unii a sosit vremea să părăsească o corabie care se scunfunda deja de ani de zile, iar pentru unii, mai evoluați, mai maturi sau care nu au alte opțiuni, e vremea resemnării, acceptând sacrificiile de rigoare, acceptând lipsa sentimentelor, răceala instalată și diferențele mari apărute odată cu trecerea anilor, luându-se după principiul: decât singuri, merge și așa. Tu vei decide ce e mai bine pentru tine, dar gândește-te totodată și la ce-ți spune inima, care, anul acesta, cere multe și o face mai zgomotos ca oricând!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8