GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 LEU

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Încă de anul trecut si până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla in LEU, în curtea ta, chiar în LEU, ceea ce te vizează direct. E sansa ta – care vine cam o dată la 18 ani – de a te redescoperi, de a-ti defini mai clar personalitatea, de a afla mai serios cine esti sau cine trebuie să fii, de a impune respect, de a-ti arăta valoarea, dar si de a te iubi mai mult pe tine însuti. Tu esti în prim plan, dar nu o faci la modul egoist sau egocentrist, ci doar pui mai mare pret pe propria persoană, făcând tot ce e mai bine pentru tine, nu pentru altii.

Poate ti-ai tot pus întrebări despre viată, despre destin, despre sensul tău de mers, despre menirea ta pe lume, iar acest tranzit te ajută să găsesti aceste răspunsuri si practic îti trasezi directia pentru alti 18 sau măcar 9 ani de acum înainte, consolidându-ti mai bine pozitia pe această lume.

Îndemnul perioadei: arată cine esti cu adevărat, întelege-te mai bine pe tine însuti, descoperă de ce esti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ti personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!


PIETRELE NOROCOASE pentru LEU in 2018:
   
Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8