GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscop 2018 * VI. Influenta lui PLUTO.

Inapoi la Horoscop 2018 LEU

Influenta lui PLUTO in 2018.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a munci. Tot acolo, alături de Pluto, vine si Luna Neagră la un moment dat. Desi nu e o conjunctie unicat – a mai avut loc si în 2009 – poate genera situatii capitale la serviciu, în relatia ta cu locul de muncă, si cum cele două elemente astrale nu au cea mai frumoasă faimă, te poti astepta la ceva care să stirbească un pic siguranta locului de muncă sau atmosfera la serviciu (o tensionează, o agravează, o răceste, o dezechilibrează, o face mai neplăcută, încât te duci la muncă, în fiecare zi, cu un soi de oboseală, de neplăcere, ca si cum ar fi o povară).

Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn, aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă situatii care te pun serios la încercare: pierderea locului de muncă sau demitere, dar schimbarea poate veni si din proprie initiativă, deci poate fi vorba de o demisie dorită de tine. Luna mai poate sosi cu o situatie neplăcută la serviciu, cu o decizie greu de acceptat, cu o veste proastă, dar dacă nu e vorba de muncă, poate fi vorba de sănătate, deci si acest sector este sensibilizat.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8