GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscop 2018 * IV. Influenta lui Uranus.

Inapoi la Horoscop 2018 LEU

Influenta lui URANUS in 2018.

Între 16 mai – 7 noiembrie, URANUS se mută în TAUR, ca o tatonare a terenului înainte de acelasi eveniment care se va repeta si la anul. În noiembrie, Uranus va reveni în Berbec, zodia pe care o influentează din 2011 încoace, dar aceste câteva luni cât timp face un prim pas în Taur, sunt interesante, deoarece sunt o avanpremieră la ceea ce va urma de la anul timp de alti 7 ani din viata ta. Se deschide o etapă îndrăzneată, inovatoare, în care munca ta va da roade.

Tot ce ai învătat din 2011 până acum – cu o ultimă repetitie în perioada cât Uranus revine în Berbec, ca o recapitulare a lectiilor deja acumulate în ultimii ani, ca o reamintire a tuturor cursurilor încheiate, ca un bilant la final de facultate – va începe să fie si folosit practic, deci vei depăsi faza de teorie si vei incepe să si folosesti ceea ce ai învătat. Cum si zona locului de muncă este foarte activată anul acesta – toată aglomeratia de planete din Capricorn ce te pune serios la treabă – si cu această primă intrare a lui Uranus în Taur poate fi de fapt declicul care – ori anul acesta, ori de la anul încolo – te va propusa în altă directie în plan profesional.

Se naste un vis nou, o tintă nouă, ai un plan îndrăznet în minte si poate deja începi să-l construiesti, etapă cu etapă. Nu uita că succesul e ca un ogor care necesită anumite lucrări bine definite: îl cureti, îl ari, îl întretii, îl însământezi, îl uzi, pentru că până la culegerea recoltei ai multe de făcut. Asa va fi si cariera ta începând cu anul acesta, iar acum esti la primele lucrări de pregătire a viitoarei recolte.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8