GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscop 2018 * VII. Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 LEU

Influenta LUNII NEGRE/LILITH in 2018.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează si ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus – aici se vor aduna 4 planete, ceea ce face ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei la serviciu. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, dar 2018 dublează starea de alertă asupra locului de muncă prin prezenta lui Marte si mai ales a Lunii Negre, mica ”piază rea” care nu a mai trecut pe aici de prin 2009.

E un examen de maturitate, deci tratează primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, pentru că nu e de joacă. Nu înseamnă că dau buzna necazurile la locul de muncă – desi nu lipsesc, are grijă Luna Neagră de asta! – ci efortul tău de a-ti consolida locul de muncă sau de a-ti duce la îndeplinire sarcinile asumate (poate mai mari si mai grele ca oricând) va fi mai concentrat, dar va da roade, totusi!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8