GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscop 2018 * V. Influenta lui NEPTUN.

Inapoi la Horoscop 2018 LEU

Influenta lui NEPTUN in 2018.

NEPTUN în PESTI va forma o perioadă un trigon foarte bun cu Jupiter, aflat si el într-o zodie de apă, ceea ce te sensibilzează la maximum, te face să privesti viata dintr-o perspectivă emotională, afectivă, psihică, deci să nu te mire că devii mai sensibil, mai emotiv, mai generos în sentimente si grijă pentru ceilalti.

Poate esti mai atras de cei care au nevoie de ajutor – ca atare ai putea fi un foarte bun psiholog sau confident la greu – sau doar către cei dragi tie îti îndrepti această uriasă grijă, pentru că sufletul tău are multe de oferit. Asta pentru că, în ultimii ani, ai descoperit cât de importantă este această comoară, iubirea pură, iar acum, dacă tot ai aflat ce înseamnă, esti aici ca s-o oferi, s-o dedici, s-o dăruiesti, s-o canalizezi, chiar si neconditionat, fără a astepta ceva anume. Iubesti si atât!

Totusi, nu e exclus ca din această combinatie astrală să afli povesti de viată ceva mai triste – nu înseamnă că le vei trăi, ci doar te vor impresiona, aflate de la altii – care te vor face să privesti viata dintr-o altă perspectivă, mai spirituală, mai metafizică, mai profundă, cu iz karmic.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8