GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 LEU

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – te face mult mai dornic de intimitate, ca atare, nu vei fi foarte sociabil anul acesta ci aproape că vei prefera mai mult linistea de acasă. Cum viata personală intră în prim plan, poate e momentul să te muti la casa ta, să îti întemeiezi o familie, să devii părinte sau doar să iei decizia asta pentru viitorul apropiat, fiind mult mai preocupat sti interesat de ceea ce numesti tu acasă.

Dacă visai la un loc al tău, acum sunt cele mai mari sanse de a găsi locul sau tara potrivită unde să te stabilesti si să prinzi rădăcini. Poate deja mutarea efectivă a avut loc în anii anteriori, dacă nu, mai ai câteva luni de retrogradare a lui Uranus în Berbec pentru a te decide unde vrei să locuiesti pe această planetă. Ceva se schimbă în mediul tău de viată, în lumea ta, pentru că, la urma urmei, te-ai schimbat si tu foarte mult în ultimii ani, iar procesul de transformare continuă si anul acesta, cu ultimele retusuri de la Uranus, Nodul Nord si Jupiter.

Pui mai mare pret pe nevoile profunde ale sufletului tău, dar s-ar putea să ai parte si aici de unele surprize, descoperind că lucruri pe care înainte le considerai esentiale nu mai sunt la fel de importante, asezând de acum alte lucruri la loc de cinste, toate cu un iz spiritual mult mai accentuta ca înainte. Se vede cât de mult te-ai maturizat, pentru că acum privesti viata din alt unghi.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie te sustine de minune, pentru că e vorba de o altă zodie de foc, la fel ca a ta, deci Jupiter poate fi generatorul tău de iubire si plăcere. După ce Saturn ti-a predat cele mai serioase lectii despre iubire în ultimii 2-3 ani, acum vine Jupiter cu darurile sale pentru a te bucura cu adevătat de ceea ce simti. Vei descoperi că iubirea poate fi frumoasă, liberă, lejeră, nu neapărat o continuă scoală, asa cum Saturn ti-a spus până în 2017.

Se pare că s-a ridicat vălul de „sobrietate” si acum începi să te si joci, să te aventurezi în iubire fără măsuri de precautie, pentru că se presupune că ai regândit complet modul de a iubi până în 2017, cât timp Saturn ti-a fost prefesor sever în iubire. Asteptai să te bucuri în sfîrsit de iubire, iar acum e momentul optim ca fericirea să bată si la usa ta, ca soarele să răsară si pe strada ta!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8