NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru TAUR. BANI.
Luna MARTIE 2019 în portofel

Numai tu știi cum te descurci cu banii, ești un adevărat maestru să ieși chiar și din cele mai neplăcute crize. Poate se termină o resursă de bani sau o sumă care ți se cuvenea sau care îți era promisă tot nu mai apare, dar iei taurul de coarne și îți expui punctul de vedere în fața celor care au banii tăi, și vei ști să-i convingi să-ți dea ce este al tău.

Pe de altă parte, chiar dacă nivelul financiar nu este momentan în cea mai prosperă zonă – dimpotrivă, poți resimți unele lipsuri acute – ai o atitudine înțeleaptă în privința banilor și nu intri în panică, așa cum ar face alții, ci îți spui, cu un dram de detașare: nu-i nimic, banii s-au terminat, dar în curând voi face alții. Și chiar așa va fi, deci nu privi o trecătoare criză financiară ca pe un capăt de țară, ci ca pe o nouă lecție din care înveți cum să faci sau să-ți administrezi banii. Așa învață omul, dând de greu!

Dacă ai nevoie de un expert financiar să te ajute (un contabil, de exemplu) cere-i sprijinul: ai putea afla multe lucruri utile despre banii tăi.