NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru SĂGETĂTOR. BANI.
Luna MARTIE 2019 în portofel

Banii nu vin ușor, ci trebuie să dai serios din coate pentru a obține ceea ce vrei. Privești la capra vecinului cu un soi de invidie și sigur că te doare să vezi că alții au mai mult decât tine, primesc mai mult, sau poate merită mai mult… Te cam irită concurența, indiferent sub ce formă s-ar manifesta ea, și ești supărat să descoperi că, uneori, rodul muncii tale e respins de cei pentru care muncești, e criticat, e judecat pe nedrept.

Ai rivali puternici în domeniul tău de activitate și nu o dată vei vedea că altul ți-a suflat contractul de sub nas, că un client se duce la firma de peste drum, că ți se returnează marfa ș.a.m.d.

Sunt afronturi de multe ori nejustificate, dar decât să suferi că pierzi bani în loc să câștigi, mai bine accepți că deh, așa e lumea. Are dreptul să aleagă de unde să cumpere, tot așa cum are dreptul să refuze ceea ce ai muncit tu cu atâta efort. Dar asta te poate motiva să devii mai bun, mai competitiv, și să faci lucrurile ireproșabil, ca să nu mai fie altădată refuzate, criticate, returnate.