NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru PEȘTI. BANI.
Luna MARTIE 2019 în portofel

Ești pus pe fapte mari, gata să investești sume mari de bani într-un proiect de la care ai mari așteptări, dar pe cât de mari îți sunt așteptările, pe atât de banale ar putea fi urmările. Ca atare, fii mai moderat în vise și planuri, ca să nu aștepți imposibilul sau bogăția de la ceva ce nu va ajunge nici pe departe la nivelul sperat.

Cu cât cobori mai mult ștacheta, cu atât șansele de a fi mai mulțumit cresc, deci ia-o din aproape în aproape! Adună 1+1 și nu înmulți cu 1000 din prima, pentru că altfel roadele vor fi… zero.

Nimic ieșit din comun nu se va produce din acel plan financiar în care vrei să investești toate resursele – prea mari sau prea multe pentru ceea ce poți primi la final – de aceea e bine să-ți calculezi mai bine forțele, ca să nu dai totul din prima etapă. Câștigă un leu, unul câte unul, zi după zi, deci nu viza direct… miliardul!