NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru SCORPION. BANI.
Luna MARTIE 2019 în portofel

Fiecare leuț pe care-l faci, necesită muncă, frate, nu glumă! Nimic nu ți se oferă pe tavă, te zbați pentru fiecare bănuț, te lupți pentru orice drept care ți se cuvine, și din această bătălie acerbă cu piedicile (cu statul, cu taxele, cu cei care te plătesc, cu cei care îți datorează bani, cu rivalii și concurenții), tot se va echilibra balanța.

Ești conștient că banii nu se fac ușor, ci pentru fiecare succes, oricât de mic, trebuie să depui eforturi susținute, dar ești pregătit de orice bătălie ca să obții ce vrei.

Dacă spui că meriți un salariu mai bun, te lupți pentru dreptul tău. Dacă vrei să cumperi ceva nou sau mai scump, dai lupte de convingere acasă.  Dacă cineva ți-a luat pe nedrept niște bani, te bați până-n pânzele albe să rezolvi problema. Cât timp ești conștient că banii se fac numai prin luptă, ei vor veni la tine, deci nu aștepta să pice din senin, că nu pică!