NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru GEMENI. BANI.
Luna MARTIE 2019 în portofel

Nu te juca prea mult cu banii, cu gândul că vei reuși tu, cumva, să-i faci la loc, pentru că nu e chiar așa. Ești tentat să investești niște bani într-o acțiune insuficient analizată, în care nu deții toate informațiile necesare, și există riscul să greșești. Dacă e timpul unei astfel de investiții, asigură-te că totul e sută la sută corect, legal, ștampilat, fiscalizat, susținut de documente, deci nu te abate de la reguli nici măcar un pic.

Ai fi tentat să comiți o eroare sau să faci un pas greșit cu bună știință, cu speranța că nu va lăsa urme, dar există riscul să genereze un mic haos prin buget. Nu te băga în afaceri riscante, dubioase, nu accepta condiții defavorabile, pentru că joaca aceasta neglijentă cu proprii bani (sau, și mai rău, cu ai altora), poare fi periculoasă.

Poți comite un gest incorect legat de bani și se va solda cu efecte nedorite, deci ține minte permanent sfatul acesta: nu te abate de la lege, altfel riști să fii pedepsit, sancționat, amendat… Nu e momentul cel mai bun pentru experimente financiare doar ca să vezi ce iese.