NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru CAPRICORN. BANI.
Luna MARTIE 2019 în portofel

Deși bani ar fi, cuvintele de ordine în felul în care îți gestionezi banii sunt… mai târziu. Totul se desfășoară cu întârziere: mai târziu vin banii, mai târziu îți achiți datoriile, deci te poți trezi chiar din primele zile ale lunii cu o listă lungă de restanțe, de parcă ai vrea să ții banii pentru altceva.  Pentru… mai târziu, da!

Totuși, n-ar fi rău ca, înainte de a face alte planuri cu banii tăi, să te uiți ce plăți așteaptă de cel mai mult timp, pentru că acelea sunt cele mai stringente. Nu ai vrea să dublezi lista de restanțe luna aceasta, că deja o tot cari după tine de ceva luni. Ia-le pe cele mai vechi, nu le mai amâna, pentru că povara datoriilor s-ar putea să te apese.

Așa cum ție nu-ți place să fii dus cu vorba – vino mâine, îți dau săptămâna viitoare, vei fi plătit luna viitoare – tot așa facturile nu suferă amânare, că știi că pot veni și penalități de întârziere. Ia-le la rând și scapă de ele! Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, că sigur poți face multe. Plăți, desigur!