GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC. Horoscop 2018 * VII – Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 BERBEC

Influenta LUNII NEGRE (LILITH) in 2018. Cariera nu e de joaca!

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează si ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus – aici se vor aduna 4 planete, ceea ce face ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei pentru cariera ta. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, dar 2018 dublează starea de alertă asupra carierei tale prin prezenta lui Marte si mai ales a Lunii Negre, mica ”piază rea” care nu a mai trecut pe aici de prin 2009.

Atmosfera la serviciu se îngreuiază, cariera devine o prioritate, poate chiar o povară, oarecum, pentru că voi, Berbecii, sunteti cei mai încercati de această concentrare unicat de planete. E ca un mare examen de maturitate, ca cel mai greu bacalaureat din viata ta, ca o trezire la realitate foarte serioasă, dar odată si-odată trebuia să se ridice ceata de peste planul profesional ca să vezi lucrurile exact asa cum stau ele. Ca atare tratează primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, pentru că nu e de joacă.

Nu înseamnă că dau buzna necazurile în curtea ta, decât dacă singur ti le faci, ci doar că tot efortul tău de a-ti consolida cariera, de a-ti găsi locul sau drumul, de a demonstra cât de pregătit esti în profesia aleasă, va fi mai mare ca oricând, dar care va da roade, totusi!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8