GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC. Horoscop 2018 * III – Influenta lui SATURN.

Inapoi la Horoscop 2018 BERBEC

Influenta lui SATURN in 2018. Munca, munca si iar munca!

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Cum acolo, în Capricorn, e cea mai mare concentrare de forte anul acesta – Saturn, Pluto, Luna Neagră si de două ori si Marte – e clar că toate aceste planete împreună vor atrage atetia asupra pozitiei tale sociale, asupra carierei, asupra domeniilor care te reprezintă în plan profesional, asupra reputatiei tale, asupra realizărilor tale si asupra marilor tale ambitii. Cu aceste planete acolo, nu zice nimeni că va curge lapte si miere, va fi greu, efortul va fi sustinut, ascensiunea lentă si anevoioasă, dar cu atât mai mare va fi satisfactia la final, tocmai pentru că nu e deloc simplu.

Pregăteste-te pentru unul din cei mai solicitanti (grei, stresanti, obositori) ani în carieră, dar ceea ce rămâne după această luptă cu provocările e de fapt ceea ce te va defini ca specialist, ca profesionist. Că ai găsit sau nu, încă, sensul profesional adecvat, concentrează-te asupra acestui plan al vietii pentru că acum se clădeste edificiul pe care, mai apoi, vei clădi succesul durabil si solid la care tânjesti.

Cei foarte tineri nu au mai resimtit niciodată severitatea lui Saturn în zona carierei, deci cu atât mai dificil pare, în schimb cei trecuti de 50 de ani, de exemplu, pot retrăi evenimente de dinainte de Revolutie, când cariera lor a fost din nou încercată, când Saturn a cerut de la ei acelasi efort, inteligentă si întelepciune, rigoare si dispciplină, profunzime si claritate, maturitate si maturizare, organizare si seriozitate. Dacă pui in joc toate aceste valori, succesul se clădeste sub ochii tăi si cu mâinile tale!, dar cuvântul de ordine este: RĂBDARE!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8