GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC. Horoscop 2018 * II – Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 BERBEC

Influenta lui JUPITER in 2018. Punct si de la capat!

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – te îndeamnă, încă, la schimbare! Dacă Uranus n-a reusit să-ti schimbe toată existenta în ultimii 7 ani, s-ar putea să reusească Jupiter în 2018, fie că vrei, fie că nu vrei această transformare.

Ai putea trece prin suficiente probe de viată care să te oblige să iei măsuri transante, să faci alegeri radicale, să spui un DA sau un NU mult mai ferm decât înainte, iar aceste decizii categorice nu fac altceva decât să schimbe macazul, să întoarcă foaia. Că e vorba de o plecare peste hotare, cu sansa de a rămâne apoi definitiv acolo, că e vorba de o schimbare de job sau chiar de profesie, schimbările acestui an – dacă nu deja au început la final de 2017 – au un iz aspru, nu rău, dar dur, în sensul că nu prea lasi loc de întoarcere, de genul ori/ori? Ai decis, gata, mergi pe acea cale cu mult curaj, convins că deschizi o etapă nouă de viată. Poate ai si unele temeri cu privire la acel nou sens de mers, poate ai si multe sperante si asteptări, deci trăirile de natură emotională vin la pachet cu aceste răsturnări de situatie.

Trebuie să fii deschis la orice, pentru că schimbarea se simte în aer. De fapt, stabilitatea intră în viata ta DUPĂ ce trece mai întâi furtuna si reconfigurează terenul, deci nu e exclus ca în 2018 să spui gata, pa, stop, până aici, adio! Cuvinte cu iz foarte radical prin care te arăti dispus să alegi un drum diferit de evolutie, de acum înainte. Fă-o cu curaj, fără temeri dar si fără vise imposibile, păstrând permanent contactul cu realitatea.

JUPITER în SAGETATOR după 8 noiembrie te sustine de minune, pentru că e vorba de o altă zodie de foc, la fel ca a ta, deci Jupiter poate fi motorul tău de inspiratie, generatorul tău de idei bune, tăria credintei, ambitia de a evolua, de a învăta mai mult. Cum e vorba de o zonă care îti lărgeste orizonturile, îti amplifică dorinta de a sti, îti deschide lumea în fată, te poti concentra mai mult, la final de an, spre domenii noi de studiu, spre alt nivel în carieră – mai ales că acolo se concentrează foarte multe energie anul acesta – dar înainte de a culege laurii, ai mult de lucru! Mai întâi la mentalitatea proprie, la modul tău de a te exprima, de a te manifesta, de a comunica, deci aduni informatii sau experiente, te îmbogătesti spiritual si intelectual, ca o garantie a evolutiei tale de acum înainte.

Ar fi un moment bun să te înscrii la o facultate sau să faci alta nouă, să urmezi cursuri noi de recalificare sau de specializare, să citesti si să înveti, să te dezvolti prin cunoastere!

E si o perioadă benefică marilor călătorii sau chiar un moment bun pentru a-ti schimba domiciliul, alegând lumea largă, deci deschide usa – la propriu sau la figurat – si vezi ce e dincolo de ea.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8