GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC. Horoscop 2018 * VI – Influenta lui PLUTO.

Inapoi la Horoscop 2018 BERBEC

Influenta lui PLUTO in 2018. Responsabilizeaza-te si mai mult!

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a cariera. Tot acolo, alături de Pluto, vine si Luna Neagră la un moment dat. Desi nu e o conjunctie unicat – a mai avut loc si în 2009 – poate genera situatii capitale în carieră, în relatia ta cu profesia, în modul în care arăti lumii cine esti, în plan socio-profesional, în tot ce tine de reputatia ta, si cum cele două elemente astrale nu au cea mai frumoasă faimă, te poti astepta la ceva care să stirbească un pic imaginea ta, ceva ce poate lăsa urme pe termen lung, o răsturnare de situatie nedorită, ce poate reaseza cariera pe un alt teren.

Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă situatii care te pun serios la încercare. Fii, deci, atent la alegerile sau provocările din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că vor cere de la tine să arăti cât de matur, de responsabil si de serios esti.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8