GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC. Horoscop 2018 * V – Influenta lui NEPTUN.

Inapoi la Horoscop 2018 BERBEC

Influenta lui NEPTUN in 2018. Profunde cautari spirituale.

NEPTUN în PESTI te conectează, de câtiva ani buni, la spiritualitatea înaltă, îti întăreste credinta, îti deschide interesul spre cele sfinte, transformându-te, încet-încet, într-un credincios adevărat, dar nu la modul rigid, auster, restrictiv, ci, ajutat si de Jupiter, vei reusi să răsfeti spiritul si inima deopotrivă. Simti iubirea directă a lui Dumnezeu pe pielea ta si acest lucru îti amplifică si mai mult credinta, arâtându-ti, la rându-ti, mare iubire către Dumnezeu prin tot felul de gesturi de dedicare totală.

Sondează deci adânc în sinea ta, în trecutul tău karmic, dacă tu crezi în vieti anterioare, citeste, explorează, întreabă, află, ridică vălul de mister si de necunoscut de peste tot felul de situatii cu iz esoteric, metafizic, spiritual, paranormal poate, pentru că multe răspunsuri vin către tine pe căi subtile. Nimic nu ti se oferă clar pe tavă, cu litere de-o schioapă, ci tot ce descoperi tine de efortul tău personal de (auto)cunoastere. Sapi adânc după adevăruri ascunse si ceea ce scoti la lumină te îmbogăteste!

Esti în legătură directă cu divinitatea acum, cu ajutoarele Sale (îngeri, arhangheli, entităti de lumină), că ai la dispozitie rugăciunea si meditatia pentru a comunica permanent cu ele, totul e să deschizi inima si să le chemi să intre. Toate căutările tale de natură spirituală dau roade si esti multumit de tot ce primesti de Sus, cu generozitate.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8