GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC. Horoscop 2018 * IV – Influenta lui Uranus.

Inapoi la Horoscop 2018 BERBEC

Influenta lui URANUS in 2018. Un pic de respiro.

Pe 16 mai, URANUS se mută în TAUR, deci părăseste zodia ta… Nu definitiv, încă, pentru că, pe 7 noiembrie mai face un ultim pas înapoi în Berbec – practic intră un pic în Taur doar in intervalul 16 mai – 7 noiembrie – de parca i-au mai rămas unele treburi de rezolvat în relatia cu tine. Pesemne că revine în Berbec după o scurtă alimentare de energie din Taur, ia ceva de la el, ceva ce nu a avut pe perioada traversării zodiei tale, pentru a reveni apoi în Berbec să verse direct în ograda ta toate comorile culese. Deci e un beneficiu faptul că mai zăboveste, prin retrogradare, câteva luni în zodia ta, desi te-ai cam săturat de marile sale răsturnări, provocări si revolutii la care te tot supune din 2011 încoace, acum însă e ultima sa încercare de a mai schimba ceva.

Tot ce nu ai reusit să materializezi în multiplele tale încercări de schimbare, din 2011 încoace, poate căpăta contur chiar acum, pe ultima sută de metri. Dacă nu vedeai roadele schimbărilor pe care le-ai decis sau le-ai acceptat în calea ta, acum, cu o tusă de Taur – mai pragmatică si mai materială – ai putea să descoperi cât se poate de clar ce a lăsat Uranus în urma sa.

Din 2019, apoi, fără Uranus definitiv în curtea ta, vei putea să pui în practică toate efectele schimbărilor uraniene, dar până una-alta, mai ai câteva luni de lucrat la tine însuti, acele ultime reusuri care să-ti inspire sentimentul de împlinire că ai devenit altul, arătând lumii cine esti, care îti este valoarea, ce reprezinti, ce diferit esti acum fată de acum 7 ani.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8