GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 BALANTA

 

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU ceea ce te ajută de minune să iesi mai bine în evidentă în societate. Ai mari sanse să căstigi noi admiratori sau sustinători, să-ti lărgesti cercul de prieteni, să fii primit cu bratele deschise într-un grup de elită, unde probabil îti doreai de mult să intri si pentru care ai luptat, în ultimii ani, să-ti câstigi locul. Și nu numai că esti primit, dar în scurt timp ai putea detine si un rol cheie, principal, central, devenind coordonatorul tuturor, seful lor, reprezentantul lor, motorul lor de energie. Te bucuri de prietenie, de afectiune, lumea te înconjoară cu bucurie, iar admiratia pe care o vezi în ochii celor care sunt alături de tine te fac să fii mai plin de viată, mai amuzant, mai prietenos, mai optimist.

De fapt, totul tine de stima de sine, pentru că tu te oglindesti în ceilalti, iar popularitatea de care te bucuri e un semn că lumea te vrea în preajmă, compania ta este apreciată si căutată, deci si tu te privesti pe tine însuti într-o lumină mai bună. Mai mult decât atât: această popularitate nu e un semn de orgoliu măgulit, ci dimpotrivă, tu esti cel care se apropie de ceilalti cu inima deschisă, cu altruism, cu generozitate, cu bunătate la cote maxime, oferindu-ti prietenia pe tavă. Tu dăruiesti din prea plinul tău de iubire, si acest spirit dedicat îti netezeste drumul spre inima si simpatia multora.

Faci enorm pentru prieteni, neconditionat, pentru că-ti place, si asa îti asiguri succesul printre oameni. Se strânge un cerc mai larg de simpatizanti în jurul tău – si nu de oameni oarecare, ci pot fi si persoane deosebite – si te simti bine printre ei, pentru că, din fire, tu esti o fiintă sociabilă pentru care lumea contează enorm. De la ei îti extragi tu energia, dar si ei se încarcă din belsug de la… lumina ta. Desi Saturn, exact invers vrea de la tine – sa te stranga pe acasa – Jupiter si Nodul Nord te trimit afara, in lume, unde ti-e locul!

Îndemnul perioadei: socializează, fă-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ti viata, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, învată ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăsesti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!


PIETRELE NOROCOASE pentru BALANTA in 2018:

   


Un an mai bun decat scrie in horoscop!

ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8