GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscop 2018 * III. Influenta lui SATURN.

Inapoi la Horoscop 2018 BALANTA

 

Influenta lui SATURN in 2018.

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017, ceea ce accentuează zona familiei pentru tine, acolo unde se strâng ciorchine 4 energii astrale. Saturn va sta aici multi ani, până prin 2020, si, desi nu are cea mai fericită reputatie, fiind una din cele mai severe planete-profesor, poti folosi totusi beneficiile sale pentru a-ti clpdi un loc al tău, pentru a-ti consolida viata de familie, pentru a prinde rădăcini, pentru a-ti face familia ta, pentru a avea casa ta, pentru a-ti găsi locul pe care să-l numesti cu încredere: acasă! Dar orice constructie trece si prin câteva hopuri pe parcurs, iar cle 4 elemente adunate simultan, anul acesta, aici, pun la încercare maturitatea ta, seriozitatea ta, felul în care te implici si îti asumi responsabilităti.

Dacă esti foarte tânăr, nu va fi deloc usor să devii un membru de nădejde al famiiliei, mai ales dacă simti că ti se limitează libertătile, timpul si spatiul personal, fiind supus unei totale reorganizări a vietii tale private. Dacă mai devii si părinte, cu atât mai limitativ e totul, dar face parte din procesul asumat de bună-voie întru maturizarea ta, etapă cu etapă. Va dura, asa e, dar prima reactie poate fi un pic ciudată, defensivă, bati în retragere, ba chiar dai si în depresie un pic, descoperind, poate după căsătorie sau după ce te-ai mutat la casa ta, că nu e usor să trăiesti în doi, că o familie implică mari responsabilităti, privatiuni si renuntări, că spatiul tău personal se micsorează, punând accent pe alte valori decât înainte. Te vei obisnui, dar atmosfera de anul acesta parcă te strânge un pic în spate, punând mai mult pret pe cuvântul ”trebuie.” Trebuie să vii acasă la ora potrivită, trebuie să ai grijă de casă, trebuie să îti câstigi pâinea, trebuie să-ti consolidezi cariera pentru că de aici vine si siguranta familiei tale, trebuie să plătesti impozitele si ratele de la casă, trebuie să duci copiii la grădinită s.a.m.d. Parcă ai intrat la stăpân. Știai că se va întâmpla asta, ca atare îti vei asuma obligatiile fără să crâcnesti, dar tot vor veni câteva momente când vei tânji după libertatea tineretii tale, după bucuria anilor anteriori, ba chiar vei încerca să si evadezi, uneori, dar tot la îndatoririle tale de om mare te vei întoarce!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8