GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscop 2018 * V. Influenta lui NEPTUN.

Inapoi la Horoscop 2018 BALANTA

 

Influenta lui NEPTUN in 2018.

NEPTUN în PESTI va forma o perioadă un trigon foarte bun cu Jupiter, ce vizează direct viata profesională si financiară deopotrivă. Se pot auzi vesti bune despre bani, despre salarii, despre rezolvarea unor nedreptăti legate de felul cum ai fost plătit înainte, de recuperera unor bani pierduti sau care întârziau să ajungă la tine, ca atare, dacă simteai că nu primesti atât cât meritai, poate e timpul să te ridici ceva mai curajos pentru a-ti revendica dreptul la bunăstare si la banii meritati.

Chiar începutul de an poate veni cu vesti bune în ceea ce priveste banii, salariul, onorariile care ti se cuvin pentru munca depusă, dar nu va veni nimeni să bată la poarta ta să te întrebe dacă vrei mai mult, ci poate ar trebui să faci si tu ceva în acest sens. Ori să mai cauti o sursă de venit, ori să bati la usa sefului cu putin tupeu – dar cu smerenie totuti – si să-ti expui problema. Dacă unul din visele tale e legate de bani sau de un job mai bine plătit, visul se poate împlini în 2018, deci fă ceva!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8