GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscop 2018 * VII. Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 BALANTA

 

Influenta LUNII NEGRE/LILITH in 2018.

LUNA NEAGRA este, deci, si ea în CAPRICORN, până pe 5 august, fâcând parte din acel pluton de soldati care îsi îndreaptă amenintător armele spre viata ta privată. Și ea e actor principal in aglomeratia de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus – aici se vor aduna 4 planete, ce fac ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei pentru ceea ce se petrece acasă, între zidurile casei tale, în viata ta de familie. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, dar 2018 dublează starea de alertă.

Tratează primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, de atent, de rezervat. Uneori e mai bine să taci si să înduri, decât să aprinzi un fitil care poate genera mai apoi explozii în lant, ca atare nu te ambala, nu te enerva – mai ales dacă faci parte din cei născuti la final de zodie si care, ai citit mai sus pot fi puternici iritati de Uranus. Taci si înghite, stii cum se spune, nu turna gaz pe foc, adu-ti aminte de calitătile Balantei: tolerantă, spirit împăciuitor, calm si diplomatie, deci dacă poti să te abtii de la reactii agresive, si viata de familie poate reveni, încet-încet, la normal.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8