GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscop 2018 * IV. Influenta lui Uranus.

Inapoi la Horoscop 2018 BALANTA

 

Influenta lui URANUS in 2018.

Între 16 mai – 7 noiembrie, URANUS se mută în TAUR, dar nu mutarea lui în Taur te priveste pe tine cel mai mult, ci revenirea lui Uranus în Berbec, de după 7 noiembrie, Berbecul fiind zodia diametral opusă tie, ca atare e cam ultimul episod al marilor provocări la care Uranus si asa te supune de prin 2011 încoace. Nu s-ar spune că se calmează spiritele, încă, mai ales Balantele născute la final de zodie mai având un ultim hop de trecut odată cu revenirea lui Uranus în Berbec, încât, dacă nu s-au produs unele furtuni în 2017 sau început de 2018, după 7 noiembrie – cu o continuare si la început de 2019 – te poti astepta la ultimele încercări ale lui Uranus de a mai răsturna ceva în viata ta de cuplu, de a modifica sensul sau atmosfera, de a mai schimba macazul sau a te determina pe tine să te schimbi pentru a restabili echilibrul în căsnicie.

Uranus are reputatia unui inovator, a unui schimbător de directie, el e vântul schimbării care bate prin viata de cuplu, deci, dacă nu ai avut curajul să schimbi ceva în relatia cu partenerul din 2011 până acum, ai acum încă o sansă. Schimbare poate însemna orice: schimbare în bine, depăsind faze incerte si nesigure în cuplu, sau eliberare, în caz că nu aveai forta de a-ti vedea de viata ta, cu sau fără acel partener alături. Cum îl ai si pe Saturn în zona familiei, e foarte posibil ca aceste ultime forte ale lui Uranus în Berbec să aducă ceva noutate în viata de cuplu, rezolvând cu brio (a se citi cu întelepciune, cu tolerantă, cu maturitate, cu curaj) o serie de momente dezechilibrate din ultimii ani. Se pot reaseza apele, după furtună, dar mai ai încă un hop de trecut.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8