GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 BALANTA

 

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – este plasat în zona dedicată banilor, pe harta ta, ceea ce poate anima atmosfera în acest sector. Bine ar fi să profiti de întâlnirea lui Jupiter cu Marte de la început de an, pentru a da startul unor noi actiuni cu impact financiar, ce pot genera câstiguri, dar poate fi totodată si un moment în care te tentează să faci un credit, un împrumut, să faci o investitie de zile mari. Afacerile pot fi favorizate acum, salariile pot creste, dar se simte si un oarecare risc în aer, de parcă ti se cere să-ti asumi un oarecare risc pentru a câstiga.

Chiar dacă Saturn în zona familiei te îndeamnă la cumpătare, la economie, la prudentă, ca să nu dai peste cap linistea familiei tale, parcă nu poti astepta să-ti pice bani din cer, ci trebuie să faci ceva curajos, nebunesc, ori pentru a investi (a cumpăra ceva scump, de exemplu), ori pentru a porni un sens nou care, căândva, să-ti asigure prosperitatea. Până una – alta, acum e vremea cheltuielilor, iar începutul de an poate fi chiar costisitor, de parcă ar veni momentul achizitionării unor lucruri de care ai nevoie sau care te atrag, de exemplu o masină mai mare, sau, cu Saturn în zona domiciliului, esti gata să semnezi pentru un credit imobiliar, pe ani de zile. Banii vin ei din diverse directii, dar se si duc cât ai clipi… Pot veni si vesti neasteptate legate de bani, dar aici poate fi vorba si de cheltuieli neprevăzute, si de câstiguri surpriză, deopotrivă!

JUPITER în SAGETATOR după 8 noiembrie te face mult mai avid de cunoastere, de de studiu, dar si de relationare si de comunicare, deci, pe cât esti tu de sociabil si de volubil de obicei, acum devii un motor si mai turat, dornic de conversatie. Nimic nu ti se va părea mai plăcut decât să iesi, să socializezi, să cunosti oameni, să transmiti ceea ce stii sau să acumulezi noi si noi infornatiii, dar ce te faci cu acel Saturn din Capricorn, plasat în zona vietii private, a linistii domestice, care s-ar putea să-ti mai limiteze iesirile, să-ti facă viata socială mai austeră, de parcă ceva te tine mai mult pe acasă. Din cauza acestei contradicii de energii – Jupiter te trimite afară, Saturn te tine în casă – s-ar putea să te comporti ciudat, să ai momentele tale de frustrare, de deprimare, de revoltă, încât va trebui să pui balanta din tine să restabilească echilibrul între aceste două atitudini diametral opuse, ca să împaci si capra si varza: si dorinta ta de a mai fi liber, din când în când, de a socializa, de a umbla, dar si dorinta familiei de a fi cu ei mai mult pe acasă.

Cum si Uranus intră într-o zonă ceva mai domestică, sansele tale de a iesi în lume se vor reduce simtitor, dar probabil ti-ai asumat această aparentă retragere din societate de bunăvoie, pentru fericirea si linistea celor dragi tie. Finalul de an te va găsi mai mult pe acasă, totul e să ai din când în când si momentele tale de respiro, de libertate personală, ca să nu generezi o stare profundă de nemultumire, în adâncul sufletului. Partenerul, familia, cei dragi ar trebui să-ti accepte nevoia de evadare si să nu-ti restrictioneze spatiul sau plăcerea ta cea mai mare: de a te distra. Dacă vrei să înveti ceva nou, apucă-te serios de studiu, intrarea lui Jupiter în Săgetător fiind declicul perfect pentru a pune mâna pe carte, a-ti da examenele, a te înscrie la diverse cursuri si seminarii, care vor sta la baza evolutiei tale intelectuale si spirituale. Află, întreabă, citeste, învată!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8