GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 VARSATOR

Influenta NODULUI NORD in 2018.

 Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se află în LEU, ceea ce atrage mai mult atentia asupra modului în care cooperezi cu ceilalti, mai ales cu partenerul de viată. E vremea în care trebuie să ai din nou încredere în puterea cifrei doi, să reaprinzi flacăra iubirii în cuplu, să pui mai mult în lumină lucrurile frumoase ale căsniciei, să lupti cu tendintele fiecăruia dintre voi de a o face pe seful, să dăruiesti cu generozitate tot ce are inima ta mai bun. Este un moment în care căsătoria este privită dintr-o altă perspectivă, apreciind-o mai mult, fără să-ti mai fie teamă de ea, ca si cum ti-ar limita libertatea pe care o iubesti atât de mult.

Cine n-a făcut pasul înainte, poate lua acum decizia de a se căsători, tocmai pentru că iubriea si căsătoria se completează perfect anul acesta. Acum e momentul în care o poveste de iubire duce mai usor la altar, decât în alti ani, tocmai pentru că iubesti altfel si simsti si iubirea celuilalt. Nu mai vrei să stai pe gânduri si, cumva împins de la spate de frica de singurătate sau de… bătrânete, din cauza marii concentrări de forte astrale din Capricorn, cu atât mai tare te vei grăbi la căsătorie. Da, chiar si de teama de a nu rămâne singur la bătrânete sau de teama de a nu pierde ceea ce ai deja, merită să te grăbesti la cununie, pentru că poti avea acum siguranta si garantia că ai alături de tine pe omul sortit, trimis în viata ta anume pentru a da un sens existentei tale. Dacă erai omul care-si căuta doar jumătatea predesiantă, aia cum sansa de a-l privi pe cel din fata ta ca la cel dat în dar de destin pentru totdeauna.

Îndemnul perioadei: asociază-te, apropie-te de ceilalti, apleacă-te asupra partenerului, învată lectia vietii în doi, caută-ti jumătatea, căsătoreste-te, acceptă diversitatea umană, întelege că viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubete, oferă!

PIETRELE NOROCOASE pentru VARSATOR in 2018:

   

Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8