GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscop 2018 * I. Venus si Marte.

Inapoi la Horoscop 2018 VARSATOR

Influenta lui VENUS si a lui MARTE in 2018

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 19 ianuarie – 11 februarie, prin GEMENI, între 25 aprilie – 19 mai, si prin LEU, între 14 iunie – 10 iulie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult către iubire, către viata în doi, împărtăsind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maximă.


Marte are mult de lucru cu tine, anul acesta, pentru că alege să retrogradeze taman în zodia ta, astfel încât va traversa Vărsătorul de două ori: între 17 mai – 13 august si, din nou, între  12 septembrie – 16 noiembrie. Tu si Capricornul sunteti cei insistent sustinuti si provocati de Marte, voi sunteti zodiile care au acum nevoie de un impuls, de un sut pentru a schimba ceva în viata voastră, de a da startul unor actiuni noi sau de a mai primi o sansă de a repara ceva ce n-a mers bine prima oară. Profită de această repetată energie martiană, pentru a face un pas în fată so a atrage mai mult atentia asupra ta, chiar cu un dram de egoism, pentru a nu mai lăsa doar pe altii să se remarce. Acum e vremea ta!


 

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8