GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscop 2018 * III. Influenta lui SATURN.

Inapoi la Horoscop 2018 VARSATOR

Influenta lui SATURN in 2018.

Încă de la final de 2017, SATURN a intrat în CAPRICORN si adună în jurul lui un ciorchine de planete, toate cu o reputatie cam nefastă. Nu înseamnă că trebuie să privesti aglomeratia de planete ca pe un mare motiv de frică – desi esti mai sensibil anul acesta – dar e o încercare, asa e, de care nu ai mai avut parte niciodată! Să nu te mire că esti mai singuratic ca oricând, că dispar din jurul tău oameni care înainte contau sau de la care ai avut de învătat.

Să nu te mire că tot ce faci e să muncesti si să muncesti – important e că si câstigi de pe urma muncii tale. Să nu te mire că descoperi cât de mult te-ai schimbat, că din omul vesel si amuzant de până mai ieri, devii mai posac, mai rece, mai distant poate, deci e o schimbare de registru în viata ta cu conotatii emotionale. Îti cam lipseste cheful de viată si bucuria, de parcă apasă pe umerii tăi cele mai grele responsabilităti. Dacă tot se adună atâtea planete aici în Capricorn, e o invitatie la o reorganizare totală a vietii tale pe toate planurile, la o trecere în revistă a tuturor prioritătilor, a încercărilor din ultimii ani ca să vezi ce poti repara si, mai ales, ce poti învăta din ele.

Psihicul si fizicul merg mână-n mână, deci o stare emotională negativă poate genera si tulburări ale organismului, dec si sănătatea lasă de dorit anul acesta, semn că trebuie să fii mai precaut, mai grijuliu, mai atent la tot ce reprezintă minte, trup si suflet. Poti descoperi si situatii neplăcute, si bârfe răutăcioase, si critici, si denigrări, si atacuri din umbră, poti afla că oameni pe care i-ai considerat demni de încredere, erau de fapt inamici. Poti scoate de la naflatlină secrete sau lucruri bine ascunse ce trebuie acum reparate, reevaluate sau valorificate, deci e o incursiune în adâncurile mintii si psihicului tău, de unde pot iesi tot felul de surprize. Deschizi o cutie a Pandorei, dar ai grijă la ce iese din ea!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8