GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 VARSATOR

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION până pe 8 noiembrie si, încă de anul trecut îti pune în bagaj toate resursele de energie pentru a reusi în carieră. Te îndeamnă să fii mai bătăios, mai curajos, mai combativ, că nimic nu te poate opri dacă-ti propui, oricît de sus ar fi tinta pe care vrei s-o atingi. Îl mai ai si pe Marte aliat la începtul anului, ca atare momentul e optim pentru a face un pas cu tupeu în fată si a arăta că stii ce spui, stii ce faci si că tu esti cel mai bun! Dar Saturn si gasca lui de însotitori din Capricorn te fac uneori să te îndoiesti de tine, să mai aluneci spre depresie si să bati în retragere, în loc să primesti fantastica ambitie jupiterianpă ca s-o transformi în succes de răsunet. Ce-i drept, e nevoie de luptă acerbă pentru a te remarca si a obtine victoria, căci e bătaie mare pentru ea, trebuie să-i dai pe altii la o parte, chiar si fără scrupule, călcând peste altii!

Dacă esti genul cuminte si timid, e greu de crezut că vei reusi să lasi agresivitatea lui Marte si a lui Jupiter în Scorpion să te domine, dar dacă ti-a ajuns cutitul la os si e cam singura ta sansă la succes, o vei face si pe asta! Ai, deci, curaj să-ti propui scopuri mari, chiar de la începutul anului, tinteste sus, visează departe, planifică totul cu grijă căci ai  mari sanse ca ceea ce visezi să atingi să devina realitate. Nu zice nimeni că e usor si că ti se oferă pe tavă, e nevoie de un consum imens de energie si de vointă, dar le ai pe toate la purtător anul acesta. Singurul tău inamic e frica: frica de critici, frica de a nu fi lăsat singur în miezul furtunii, frica de abandon, frica de competitie neloială, frica de atacuri nedrepte, teama că nu vei fi apreciat si respectat s.a.m.d. Lasă-le deoparte si trage totul pe turta ta, cu tupeu, pentru că si altii o fac ori de câte ori au ocazia. Mai lasă altruismul tău amabil deoparte, si bate-te mai mult cu pumnu-n piept, nu te tot sacrifica pentru altii. Acum e sansa ta să te asezi pe tine în prim plan si să culegi recolta. Chiar si recolta plantată de altul… căci asa e viata, uneori nedreaptă!

JUPITER trece în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie si încheie lupta ta cu marile provocări ale vietii cu nedreptatea, cu minciuna, cu necinstea, chiar si cu propiile tale fapte reprobabile. Esti mult mai preocupat să faci totul corect, ca la carte, si vei încerca să îndrepti situatia cât mai bine. Dacă e ceva de reparat, o vei face, dacă trebuie să-ti recunosti vina, o vei face, ca atare se face lumină si iese la iveală adevărul, cel care te va ajuta să te eliberezi de poverile sufletului.

Viitorul ti se deschdie dintr-o perspectivă mai bună, mai luminoasă, mai ales că si zona Capricornului se va fi eliberat spre final de an, deci încearcă să te mai relaxezi si tu, să-ti recapeti buna dispozitie, să te bucuri iar de frumusetea vietii, fără a trata totul ca pe o povară, ca pe o îndatorire de om mare. Jupiter în Săgetător te redeschide spre lume, spre prieteni, spre distractie, spre visare, te ajută să te eliberezi de acele ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior si să vezi că viata nu e deloc asa de grea, cum ti s-a părut în prima parte a anului, că reîncep să se aseze toate pe un făgas mai bun si poti să te simti iar bine în propria ta lume, care e, dintr-o dată, mai largă si mai primitoare!

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8