GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscop 2018 * VII. Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 VARSATOR

Influenta LUNII NEGRE/LILITH in 2018.

LUNA NEAGRĂ intră în VĂRSĂTOR după 5 august, ceea ce, te vizează direct, pentru că Lilith nu a mai trecut prin zodia ta de prin 2009-2010. Nu te bucuri prea tare de vizita lui, pentru că nu e cea mai plăcută sursă de energie, dar tocmai pentru că stii că se apropie un nor de furtună peste cerul tău, trebuie să privesti mult mai atent problemele care se ivesc în calea ta. Luna Neagră deja crease o atmosferă mai neplăcută încă dinainte de a intra în zodia ta, atunci când a făcut aliante cu celelalte planete din Capricorn, amplificând fricile si dubiile în adâncul inimii tale, iar sosirea lui în Vărsător e ca un punct culminant al unui război psihologic în care parcă nimic nu-ti mai place.

Nu te mai bucuri de viată asa ca altădată, te-ai retras, te-ai posomorât, dar ai răbdare: atmosfera aceasta trece si dupa aceea vei sti să tratezi riscurile mai atent, fără a te mai aventura în directii utopice. Energiile Capricornului te ajută să tii sub control idealismul visător, ăncât vei simti mereu ceva care te tine în frâu, dar te si te ocroteste. E prudenta si disciplina, pe care de obicei nu te bazezi, dar de data aceasta înveti si această lectie.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8