GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 GEMENI

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se află în LEU, si îti cere o mai mare atentie asupra modului tău de a te exprima în fata oamneilor. Imaginea ta este în joc, oamenii stau cu ochii pe tine ca să vadă cine esti, iar acum poate fi sansa ta de a iesi la rampă, de a te evidentia, de a câstiga respectul si admiratia multora. Se stie că esti un excelent comunicator, si exact aici trebuie să acorzi tu o mai mare atentie, deci ai grijă ce spui, cui spui, în ce formă spui s.a.m.d. pentru că reflectoarele si microfoanele sunt îndreptate prioritar spre tine.

Mesajul pe care tu îl ai de transmis lumii poate fi important atât pentru reputatia ta, cât si pentru fericirea altora, deci nu ai voie să gresesti, nu ai voie să spui lucruri în dorul lelii, să emisi doar păreri verificate si cu adevărat importante, căci unii chiar depind de vorbele tale. Vehiculezi informatii, date, cifre, instructiuni, decizii, alegeri, lectii, de aceea trebuie să vorbesti sus si tare, cu încredere în ceea ce spui, să nu eziti si să nu emiti nimic fără să fii sută la sută sigur pe ceea ce spui.

Vorbele tale te definesc în această perioadă si poti fi pus, la un moment dat, în fata unor declaratii cheie de care depinde viata ta sau a altora de acum înainte. Nu uita că vorbele creează, dar pot si distruge, nu uita că ajunge un cuvânt pentru a începe sau a încheia ceva, iar tu ajungi în fata unui astfel de moment decisiv.

Îndemnul perioadei: discută, vorbeste, exprimă-te, caută o cale de a te face înteles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalti, învată, informează-te, argumentează ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, călătoreste, relationează, cunoaste!

PIETRELE NOROCOASE pentru GEMENI in 2018:
   

Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8