GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI. Horoscop 2018 * VII. Influenta Lunii Negre/Lilith.

Inapoi la Horoscop 2018 GEMENI

Influenta LUNII NEGRE/LILITH in 2018.

LUNA NEAGRĂ intră în VĂRSĂTOR după 5 august, ceea ce trage un semnal de alarmă asupra călătoriilor tale peste hotare, de parcă acolo nu te-ar astepta cele mai bune sanse sau evenimente. Există aici o mică piază rea care dă peste cap buna desfăsuare a deplasărilor, de aceea va trebui să fii mult mai atent la vesti, la informatii, la date vehiculate, la oamenii cu care relationezi, ca să nu te trezesti cu cine stie ce încurcături legate de plecări, sosiri, avioane pierdute, bagaje rătăcite prin aeroporturi, acte uitate acasă s.a.m.d.

Călătoriile au un oarecare iz nefast, dar asta nu înseamnă că nu vei mai pleca de acasă, ci doar trebuie să deschizi mai bine ochii înainte de plecare sau pe parcurs si să nu te încrezi în oricine. Cum si Nodul Nord se află tot într-o zonă care atrage atentia asupra informatiilor care ajung la urechile tale, e foarte posibil să fii indus în eroare, să faci erori de interpretare, de calcul, de receptie, si în loc de stânga tu s-o iei la dreapta, în loc să spui da spui nu si tot asa, mici chestiuni care pot să schimbe situatia doar din cauza unor neglijente sau din încredere oarbă în persoane pe care esti dispus să le crezi fără să verifici ce au de transmis.

Nu crede chiar orice, nu te lua doar după latura frumoasă si sclipitoare a unor evenimente si adu-ti aminte de zicala: nu tot ce străluceste e aur! Cam asa poate fi si viata ta în partea a doua a anului. Informează-te, află, întreabă, cere detalii suplimentare si garantii la tot ce ti se promite, ca nu cumva să fie vorbe aruncate în vânt sau… praf în ochi.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8