GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI. Horoscop 2018 * III. Influenta lui SATURN.

Inapoi la Horoscop 2018 GEMENI

Influenta lui SATURN in 2018.

Încă de la final de 2017, SATURN a intrat în CAPRICORN si adună în jurul lui un ciorchine de planete, toate cu o reputatie cam nefastă si, din păcate, amplasate tot anul într-o zonă cam austeră, cam obscură, cam tensionată, greu de înteles pentru o fire optimistă si deschisă ca tine. Simti că viata ta devine mai grea, mai apăsătoare, pentru că trecerea anilor si-a lăsat amprenta si te-a shimbat major iar acum, iată, se văd efectele maturizării tale.

Poate nu prea îti place ce vezi la tine însuti, pentru că nu mai esti tu cel jucăus si superficial, viata te-a învătat să iei lucrurile mai în serios, iar probele la care Saturn ti le va pune în cale – alături de celelalte planete insistent adunate aici tot anul – vor fi cea mai grea scoală pentru tine. Se schimbă ceva iar schimbările se vor arăta în timp, pentru că multă lume care te stia cum erai până anul trecut, de exemplu, îsi va pune tot felul de întrebări cu privire la comportamentul tău de acum, de parcă nu te mai recunoaste.

Probabil nici tu nu te mai recunosti, ti-ai pierdut zâmbetul de pe buze, vezi în jur doar greutăti si lipsuri, uneori nici nu mai crezi că va apărea soarele vreodată, dar e doar o perioadă dificilă, cu un iz sever si auster, în care ti se pun la încercare: rezistenta, capacitatea de a-ti păstra încrederea si cumpătul chiar si în perioade dificile, si, pe cât posibil, si optimismul proverbial indiferent ce s-ar petrece cu tine sau alături de tine.

Probele de destin pot fi profunde si de durată, dar le poti trece cu succes, dacă îti asumi vârsta pe care o ai, dacă evoluezi, dacă nu le mai iei pe toate în glumă sau în joacă, mai bine zis dacă le privesti cu ochi de om… mare si ti le asumi, responsabil, întelept, detasat, rational.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8