GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 GEMENI

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION până pe 8 noiembrie cu un adaos martian chiar la început de an, când ambele planete se vor afla simultan în zona dedicată muncii pentru tine. Preocuparea ta numărul unul va fi jobul, cel existent sau intri în 2018 cu marele gând de a-l schimba, pentru că între timp s-au născut niste vise noi în sufletul tău, si, pentru că vrei altceva, tintesti mai sus, tânjesti alt nivel, ai putea fi ajutat în acest sens. Ai deci curajul schimbării, daca asta îti doresti, atâta doar că schimbarea nu vine usor, pe tavă, ci vine la pachet cu o serie de probe de încercare, poate chiar si unele mai mici sau mai mari esecuri, dar până la rumă vei fi răsplătit.

Cu cât mai greu obtii acel succes, cu atât mai mare va fi satisfactia, deci nu renunta cu una, cu două, pentru că reusita vine după insistente, cu răbdare, chiar încercând de mai multe ori sau chiar fiind dispus să schimbi major directia la un moment dat. Poate sensul în care insisti tu musai să mergi nci nu ti se potriveste, si toate aceste hopuri au acest rol: de a te pune la încercare, ca să arăti cât de mult doresti acel scop, desi drumul cel mai bun pentru tine s-ar putea fă fie complet altul. Fii flexibil, asa cum esti de obicei, pentru că vei vedea că rigiditatea, încăpătânarea, insistenta de a merge neapărat într-o directie nu sunt garantii ale succesului, deci fii pregătit să schimbi sensul, chiar de la o extremă la alta, la nevoie, fără s-o tii pe a ta cu orice pret.

JUPITER trece în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie, adică exact în zodia diametral opusă tie, semn că vine o perioadă în care tu vei fi cel mai pus la încercare, cel mai provocat, scos serios la tablă să arăti ce stii si ce ai învătat. Provocarea vine de la cei cu care ai ceva de împărtit, cu oamenii cu care ai contracte de colaborare, cu cei pe care-i consideri parte dintr-un tandem sau dintr-o asociatie din care faci si tu parte, si mai ales cu jumătatea ta.

Desi prezenta lui Jupiter în zona asocierilor si a căsătoriei te îmbie să legi noi relatii menite să te facă fericit, nu uita că e totusi zodia opusă tie, semn că da, sansele se ivesc, dar nu sunt usor de valorificat, ci ai de furcă mult cu ele. Mai degrabă toate asocierile tale sunt reevaluate, cântărite, reclădite, cu scopul de a le da un plus de energie, de a le (re)activa, de a le repara cu întelepciune, arătând mai concret că ai învătat multe de la viată, altfel lectiile tale vor veni tocmai de la cei cu care încerci să ai relatii bazate pe egalitate si reciprocitate. Fii parte din tandem, nu încerca să fii doar tu în această poveste, si cât timp te bucuri de prezenta celuilalt cu adevprat si îi esti alături cu sinceritate maximă, căsnicia si parteneriatul vor merge de minune.

Cum la final de an intră si Nodul Nord în Rac, într-o zodie a familiei, se poate spune că finalul de an 2018 – si apoi cea mai mare parte din 2019 – te stimulează să te căsătoresti, să-ti formezi propria familie, să te muti la casa ta, deci a trăi alături de altcineva va fi marea ta lectie de viată. Împărtind aceeasi casă, aceeasi masă, acelasi pat, te vei descoperi mai bine si pe tine.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8