NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscop 2018 * VIII. Influenta NODULUI NORD.

Inapoi la Horoscop 2018 CAPRICORN

Influenta NODULUI NORD in 2018.

Mai mult, dupa 15 noiembrie, NODUL NORD intra în zodia diametral opusa tie, în RAC, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anul 2000. Încetul cu încetul, timp de un an si ceva din acest moment, tosti Capricornii sunt luati la bani marunti pentru a-si revizui sensul de mers, pentru a-si (re)gasi drumul care îi împlineste. E un moment în care mai ales viata de cuplu poate fi în prim plan, având enorm de învatat despere tine prin intermediul partenerului de viata, privind în ochii lui ca într-o oglinda realista, vazând cine esti, ce dai, ce primesti, ce merge, ce nu merge…

Privesti la ceilalti, dar si la trecutul tau cu maturitate, la tot ce ai realizat în ultimii ani, la propriile gresel si decizii, si dupa ce descoperi fisurile sau lipsurile, iei masuri, dar nu încerca sa-i schimbi tu pe ceilalti, ci sa te ”repari” pe tine, deoarece Nodul Nord îti cere sa-ti analizezi la rece radacinile, fundamentul! Eventual poti privi la tine cel de acum 9 ani sau chiar de acum 18 ani, pentru ca ai puitea reveni pe orbita corecta, în caz ca te-ai abatut de la drumul tau.

Privesti la ceea ce ai pus la temelia propriului tau eu, poate pentru ca nu ai pus cele mai bune ingrediente la baza constructiei care esti tu, si ti se cere sa faci ajustarile optime pentru a reveni pe calea cea buna.

Îndemnul perioadei: asociaza-te, apropie-te de ceilalţi, apleaca-te asupra partenerului, învaţa lecţia vieţii în doi, cauta-ţi jumatatea, casatoreşte-te, accepta diversitatea umana, înţelege ca viaţa e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeşte, ofera!

PIETRELE NOROCOASE pentru CAPRICORN in 2018:
   
Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8