GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscop 2018 * II. Influenta lui JUPITER.

Inapoi la Horoscop 2018 CAPRICORN

Influenta lui JUPITER in 2018.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie e un aliat bun pentru tine, sa scrutezi spre viitor cu multa îndrazneala, sa iei decizii radicale – poate chiar din primele zile ale anului – pentru ca viata ta sa se schimbe major. Daca simteai ca totul treneaza, ca nimic nu se mai misca, poti profita acum din plin de prezenta lui Jupiter în Scorpion si a lui Saturn în zodia ta, pentru a trece la fapte, pentru a privi spre viitor cu mai mult curaj decât înainte, decis sa schimbi ceva major pentru cel care vei deveni de acum înainte.

Acum poate fi acel declic pe care îl asteptai – sau poate nici nu-l mai asteptai, deci cu atât mai mare va fi surpriza! – si care îti dechide alte perspective, poate total diferite de ceea ce a reprezentat viata ta pâna acum. Avantajul e ca ai doua resurse cheie la dispozitie acum: curajul de a schimba macazul si încrederea ca faci ceea ce trebuie. Poate curaj ai mai avut si în alti ani, poate momente favorabile au mai fost si în trecut, dar combinatia acestor doua planete te sustine de minune, deci poti face ceva cu viata ta, ceva care sa te împlineasca, sa te reprezinte, sa te aseze pe un teren mult mai solid.

Daca visezi de mult la o portita de iesire dintr-o zona în care nu prea se misca nimic, poti folosi primele 10 luni ale anului – cu un accent în perioada în care si Uranus va fi în Taur – pentru a da startul unei etape noi de viata. Nu zice nimeni ca va fi usoara sau ti se va oferi ceva pe tava, dar ai acum si ambitia si încrederea ca faci pasii necesari spre împlinirea ta, spre consolidarea vietii tale.

Imagineaza-ti ca te retragi pentru un an la manastire, la o sihastrie retrasa în munti, la o scoala de calugari din Tibet, pentru a te regasi si a descoperi sensul vietii! Asa poate fi atmosfera pe perioada trecerii lui JUPITER prin SAGETATOR dupa 8 noiembrie. Jupiter aici nu mai e la fel de prietenos pentru tine, pentru ca trece printr-o zona în care te însingureaza un pic, îti cere sa te retragi în sinea ta, sa privesti în adâncul tau, sa vezi ce lipseste, ce ai pierdut pe parcurs, la ce trebuie sa renunti spre binele tau, ce nu ai învatat de la viata.

Poate e un moment bun sa (re)gasesti credinta, sa te dezvolti spiritual, sa privesti destinul dintr-o perspectiva mult mai spirituala, mai religioasa poate, deci cauta sa înveti permanent, sa cercetezi permanent, sa te privesti pe tine însuti cu alti ochi decât înainte. Chiar daca poate fi un semnal de retragere, nu e absolut deloc un gest las, de fuga de responsabilitate, ci dimpotriva: stai de vorba cu tine pentru a vedeea ce mai trebuie facut, ce nu ai rezolvat înainte si ce mai ai de învatat, în caz ca ai sarit peste unele lectii pe care viata ti le-a oferit în ultimii ani, si cu Saturn în zodia ta, poti profita de aparenta liniste pentru auto-cunoastere, meditatie, rugaciune, cautari spirituale – practic o scoala superioara în care vei primi cele mai serioase învataturi de la viata. E vremea maturizarii tale profunde!

 

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8