GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscop 2018 * I. Venus si Marte.

Inapoi la Horoscop 2018 CAPRICORN

Influenta lui VENUS si a lui MARTE in 2018

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, pâna pe 18 ianuarie, prin TAUR (între 1-24 aprilie) si prin RAC (intre 20 mai – 13 iunie), momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.


Marte în CAPRICORN între 18 martie – 16 mai si, prin retrogradare, revine aici între 14 august – 11 septembrie, iar Marte nu a mai trecut pe aici din toamna lui 2016. Retrogradarea lui Marte în prorpia zodie e o raritate, deci daca ceva nu a pornit bine la prima trecere a lui Marte prin Capricor – martie-mai – poti profita de a doua sansa atunci când Marte va reveni aici pentru a doua oara în acelasi an (august-septembrie). Aceste luni, de altfel, reprezinta perioada cu cea mai mare aglomeratie de planete în zodia ta: aici se vor afla Marte, Saturn si Pluto – în martie-mai se va afla si Luna Neagra – ceea ce face ca acest interval al anului sa contina un oarecare dramatism, o energie contradictorie, o perioada  cu iz unicat în care ti se cere mai multa atentie. Ai grija ce decizii iei, ce schimbari faci, ce actiuni pornesti, pentru ca nu sunt usor de implementat în propria viata. posibil sa ceara enormd e la tine!


Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8