GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscop 2018 * IV. Influenta lui Uranus.

Inapoi la Horoscop 2018 CAPRICORN

Influenta lui URANUS in 2018.

URANUS se muta în TAUR între 16 mai – 7 noiembrie, ceea ce te ajuta de minune, de vreme ce este vorba de o alta zodie de pamânt, ca si a ta. Dupa luna mai 2018, Uranus va influenta acest sector al cerului pânî prin 2026, iar zodia Taurului se ocupa, în cazul tau, de iubire, de modul în care îti daruiesti sentimentele, de modul în care te implici trup si suflet în tot ce-ti face placere.

Devii mai entuziast, mai plin de viata, mai tonic, deci ceva te scoate din zona de confort si de pasivitate/comoditate care uneori te mai caracterizeaza, si te îndeamna sa faci lucruri noi, asa cum inima îti cere. Viata ta devine mai palpitanta, mai dinamica, deci foloseste acest aer proaspat, acest val ascendent, acest motor de energie, pentru a depunde pasiune în lucruri noi, care îti fac inima sa cânte! Uranus s-a mai aflat în aceasta zona acum… 83 de ani, deci clar ca e ceva special pentru oricine!

Un aspect cu totul special se va forma în vara lui 2018, când Saturn, aflat în zodia ta, va forma un trigon de pamânt cu Uranus din Taur – aspect unicat! – ceea ce poate fi exact sursa ta principala de energie pentru a porni ceva de durata, important pentru tine, în care vei depunde foarte multa energie si pasiune, ceva ce te poate reprezenta si împlini ca om ani de zile de acum înainte. Ca e vorba de un proiect profesional sau de o noua iubire, i te vei dedica ei cu responsabilitate si cu mari asteptari, deci hai, ia taurul de coarne si fa schimbarile majore care ti se cer. Ai tot ce-ti trebuie pentru a da startul unei noi vieti!

Nu uita însa ca, pentru scurt timp (între 8 noiembrie 2018 – 7 martie 2019), Uranus se va întoarce, prin retrogradare în Berbec, totul e ca ceea ce pornesti cu elan înainte de aceasta data sa nu se dezumfle, sa nu-ti scada interesul sau sa te râzgândesti fata de ceea ce ai început. Poate e doar nevoie de o revizuire, nu de o renuntare!

Domeniile care pot cunoaste, sub influenta lui Uranus, o înnoire, o schimbare, o dinamizare sau o consolidare sunt iubirea daruita si relatiile sentimentale noi sau vechi, romantismul si senzualitatea, jocurile sentimentale (flirturi, idile, aventuri amoroase), relatia ta cu copiii si rolul de parinte, domeniile care cer creativitate (teatru, muzica, arta, educaţie, învaţamânt, spectacol, hobbyuri personale), domeniile care cer mai multa implicare si energie (de exemplu sport), lupta ta pentru recunoaştere, succes si afirmare, tot ce îti inspira veselie, bucurie, placere, distractie, dar si tot ce necesita noroc, şansa, bafta.

 

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8