GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI. Horoscop 2018 * V. Influenta lui NEPTUN.

Inapoi la Horoscop 2018 GEMENI

Influenta lui NEPTUN in 2018.

NEPTUN ÎN PESTI, în strânsă colaborare cu Jupiter aflat si el într-o zonă dedicată muncii, e un aliat grozav pentru marile tale reusite profesionale. Te inspiră, îti oferă o viziune profundă asupra planurilor la care îti aduci contributia, ba chiar poti simti si un fel de protectie divină în ceea ce construiesti în carieră, având acum resurse multiple de a ajunge la niveluri la care înainte doar visai sau chiar de a schimba major macazul către un domeniu la care visai de multă vreme să accezi, si acum, printr-un joc al întâmplării si al norocului, te trezesti că ti se deschide poarta si drumul spre acel mare scop e mult mai usor de urcat.

Nu te teme deci să pornesti pe căi complet diferite decât înainte, dar numai dacă sufletul tău are o anume atractie spre acel scop. Nu face ceva pentru că îti spun altii, ci doar ceea ce inima ta vrea cu tărie. Acum îti pui în joc toată ambitia si poti reusi, si dacă pui pasiune si suflet în activitatea ta profesională, roadele vor fi demne de toată lauda si mândrie.

Horoscopul continua pe paginile urmatoare:
1 2 3 4 5 6 7 8