GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru TAUR. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Dualitatea poate fi un atu în situații cu miză mare, pentru că reușești să afișezi în fața lumii o imagine – nu neapărat reală – care pică exact pe șablonul situației în cauză. Da, unii ar putea spune că minți, că amăgești, că una ești și alta arăți, dar dacă tot ai acest talent, acum, de ce să nu-l folosești în favoarea ta? Vei ști să manipulezi atât de bine împrejurările pentru a obține exact ce dorești!

Poate folosești arme nu tocmai ortodoxe, nu tocmai corecte, da, dar dacă e în joc cariera ta, poziția ta, succesul tău, ești dispus să faci și astfel de lucruri. Mai uiți și de scrupule, și de norme, și de legi, și pui în joc tot ce te-ar pune pe tine în avantaj.

Marte și Luna Neagră se întâlnesc luna aceasta în zona carierei, în cazul tău, ceea ce ar fi sunat dezastruos pentru alții, dar nu și pentru tine, pentru că tu, în același timp, ai niște ași în mânecă. Știi să te bagi pe sub pielea factorilor de decizie, faci frumos ca să le fii pe plac, le lingușești orgoliul, ești amabil și amuzant, prietenos și de gașcă…  și uite așa obții ceea ce vrei, spre stupoarea tuturor.

La prima vedere, nu ai fi avut atâtea șanse de reușită, pentru că poate nu deții tu toate instrumentele necesare succesului, dar cum, necum, ieși învingător într-o cursă din care porneai din start de pe locul doi… sau trei… sau zece. Cum se numește asta? Noroc? Nu, e capacitatea ta unică de a te folosi de auspiciile defavorabile ale altora pentru a obține ceea ce e spre binele tău.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP