GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru TAUR. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

La energia pe care o ai de ceva vreme de când Uranus s-a mutat în curtea ta yodiacală, e posibil ca şi inima să-ţi bată mai tare, în căutare de amor. Vrei ceva nou, pentru că asta cere Uranus de la tine – schimbare, înnoire, revoluţie, eliberare – dar înainte de a te arunca într-o nouă poveste de iubire, ar fi bine să faci unele ajustări la propria ta persoană.

Oricum vei trece prin acest proces de totală înnoire în următorii 7 ani, cât timp îi va lua lui Uranus să traverseze zodia Taurului, dar eşti cam debusolat, pentru că tu nu eşti una din zodiile foarte amatoare de schimbare, de aceea acest vânt nou te cam ia pe sus şi nu ştii cum să-l canalizezi. Ce să schimbi? Lookul, atitudinea, comportamentul? Sau locul şi norocul?

În prima parte a lunii mai apar unele diferende de opinii în plan sentimental, nu gândiţi chiar la fel, nu aveţi aceleaşi principii de viaţă, dar reuşiţi totuşi să ajungeţi la un consens, cu eforturi de adaptare unul la celălalt. Guvernatoarea ta, Venus, va intra luna aceasta în mers retrograd, ceea ce nu s-a mai întâmplat de vreun an şi jumătate, deci nu va fi chiar cel mai plăcut eveniment pentru Tauri, pentru că tu vei resimţi cel mai intens retrogradarea. Cum aceasta are loc taman în zona vieţii de cuplu, zonă şi aşa foarte aglomerată luna aceasta, va fi destul de greu să menţii dialogul pe un teren paşnic.

Zona căsniciei e marcată acum de Jupiter, care se pregăteşte, în noiembrie, să părăsească acest sector, şi de Venus, care intră în retrogradare, după care, spre final de lună, mai vine şi Soarele aici, pentru că începe zodia Scorpionului, deci simţi că se mai mişcă un pic lucrurile, dar nu neapărat spre linişte. Dacă doreai puţină pasiune, puţină noutate, un aer proaspăt în doi, acestea pot veni exact acum, dar mai pot ieşi la iveală şi aspecte pe care ai reuşit să le ţii cumva ascunse.

Dacă te simţi cu musca pe căciulă, fă repede ceva să repari, pentru că acea conjuncţie rarisimă dintre Luna Neagră şi Marte, din Vărsător, s-ar putea să cam dea peste cap planurile de acasă. Şi unele cupluri chiar pot fi acum într-un moment în care îşi cam decid viitorul, cu o oarecare notă de dramatism. Nu e deloc o lună simplă. ci pot exista unele hopuri de trecut, deci ai grijă cum canalizezi fantastica nevoie de schimbare pe care ţi-o insuflă Uranus. Nu schimba partenerul, schimbă-te pe tine! Nu schimba modul de a iubi, schimbă atitudinea faţă de iubire. Ceva trebuie schimbat, dar mai întâi la tine!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP