GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru TAUR. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Mercur, cel care se ocupă de banii tăi, trece luna aceasta prin Balanță și Scorpion. Până pe 10, cât timp traversează Balanța, te poți aștepta la o vagă echilibrare a bugetului, mai reușești să achiți din datorii curente, să mai scapi de unele facturi în așteptare sau, dacă ți se cuveneau bani de ceva vreme, bani promiși sau meritați pentru diverse servicii onorate anterior, ar fi bine să îi pretinzi mai sonor, să amintești celor care îți sunt datori că ar fi timpul să se achite și ei de obligații.

Prima decadă a lunii e limitată la salariul tău obișnuit, fără surprize prea mari, poate doar în jur de 10 octombrie să te trezești cu cine știe ce surpriză legată de bani, cum ar fi o defecțiune prin casă care necesită cheltuieli neprogramate, vreo plată picată din senin, sau există riscul ca tu să faci vreo cheltuială bruscă, pe care n-o aveai în plan, și care poate strica un pic armonia financiară a familiei.

După 10 octombrie, dezechilibrul se mărește, cumva, deci nu scapi de pericolul de a cheltui sume neprevăzute, dar mai pot apărea surprize și de la partenerul de viață, în caz că te bazai pe banii lui.

Nu este exclus să ți se propună diverse colaborări generatoare de bani, dar parcă ceva îți spune că nu vor avea efectele promise sau că nu prea te vei bucura de acești bani. Așa cum vin, așa se duc…

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP