GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru FECIOARA. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Luna aceasta, Marte și Luna Neagră se întâlnesc în Vărsător, eveniment rarisim care… nici nu se știe când a avut loc ultima dată. Ce importanță are? Păi are, pentru că pe tine te vizează la serviciu! Acolo te-ai putea trezi cu o situație neprevăzută care ar putea strica multe planuri, dacă nu le ții sub control.

Poate te avânți prea tare într-o direcție, fără a-ți calcula – așa cum faci de obicei – resursele și puterile. Poate iei decizii pripite, sub impulsul momentului, și descoperi mai târziu că nu erau cele mai bune decizii. Poate ești gata să-ți dai demisia, să renunți la un job pentru că visezi altceva sau ți s-a promis altceva sau nu mai vezi niciun viitor în poziția actuală. Pot fi decizii cam bruște, cam pripite, fără măsuri de precauție, și care pot avea efecte majore pe termen lung.

Adu-ți aminte de zicala aceea: cum îți așterni, așa vei dormi. Cam așa s-ar traduce și situația ta la locul de muncă, luna aceasta, pentru că decizia pe care ești gata s-o iei te va trimite într-o direcție nouă, cam greu de reparat în caz că n-a fost alegerea potrivită.

Ești atras de o țintă nouă, dar poate nu e chiar ținta cea mai adecvată pregătirii tale, puterilor tale sau poate chiar șablonului tău intelectual, deci ai mare grijă în ce direcție te avânți. Chiar dacă tu spui acum că poți, s-ar putea să vină o clipă când vei da piept cu propriile limite și neputințe și să te trezești în fața unei uși închise.

Evită, așadar, deciziile cu un mare factor de risc – de genul demisiei, plecării de la un job pentru un altul, schimbarea profesiei sau altele similare, cu un impact atât de categoric – pentru că s-ar putea să nu te mai poți întoarce înapoi, dacă nu iese conform planurilor.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP