GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

Pui viaţa în doi pe un piedestal şi investeşti multă energie în acest plan al existenţei, pentru că eşti în mijlocul unui proces de maturizare, de aprofundare a valorilor care stau la baza cuplului vostru. Pui din ce în ce mai mult preţ pe fidelitate, pe cinste, pe corectitudine, pe responsabilitate, pe respect reciproc, şi asta se simte şi în felul în care se stabilizează viaţa ta sentimentală, de ceva vreme, de când doar Saturn şi Pluto au rămas singurii protectori ai inimii tale, acolo în Capricorn.

Parcă s-au mai aşezat apele, care fuseseră foarte tulburate de Marte şi Luna Neagră, dar acum, fără aceşti doi factori de dezechilibru care ţi-au dat palpitaţii în prima parte a anului, te mai linilteşti şi tu şi… e tare bine! E exact atmosfera pe care o apreciezi tu cel mai mult când vine vorba de iubire: linişte, ordine, rigoare, o planificare mai clară a tuturor aspectelor care guvernează viaţa de cuplu…

Tu eşti, probabil, zodia cea mai liniştită în iubire, de luna acaesta, care se bucură de o calmare a spiritelor, de limpezirea situaţiei, de parcă se sedimentează apele, finalmente, şi nu te mai temi de nimic. E exact ce trebuie pentru liniştea ta! Cât timp şi tu şi partenerul vă vedeţi serios de treabă, cât timp vă duceţi fiecare sarcinile şi obligaţiile la îndeplinire, se poate vorbi de atmosfera perfectă pentru doi oameni mulţumiţi şi relaxaţi, acasă.

Dacă mai reuşiţi să şi comunicaţi eficient, să vă implicaţi activ unul în visele celuilalt, dacă vă găsiţi timp pentru mărturisiri, intimitate, destăinuiri de suflet, cu atât mai frumoasă e atmosfera, deci găseşte-ţi starea şi timpul necesare pentru a petrece cât mai mult timp alături, stând de vorbă, făcând planuri de viitor, visând împreună, sau poate chiar să scoateţi de la naftalină foste planuri sau dorinţe pe care le-aţi uitat în ultimii ani şi care acum, repornite, ar putea oferi ceea ce vă doreaţi amândoi.

Priveşte deci la dorinţele tale – sau ale voastre – de demult şi discutaţi despre ele, alimentaţi-le din nou cu speranţă, pentru că sunt şanse să le reeditaţi de minune. Ce vă doreaţi acum 2 ani, acum 5, acum 10? Vă amintiţi? Atunci la treabă, ca să transpuneţi visele în realitate, împreună, pentru că acum totul e mai limpede.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP