NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru FECIOARA. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Ești printre cei favorizați, pe perioada zodiei Balanței, pentru a mai vedea și tu că se instalează liniștea în bugetul familiei. Nici tu nu știi de unde, se ivesc sume de bani binevenite prin care mai reușești să mai achiți din datorii și facturi în așteptare, ba chiar să-ți faci și unele plăceri pentru confortul personal sau pentru felul cum te prezinți în societate.

Nu la fel de ușor va fi după ce Venus va începe să bată în retragere, prin retrogradare, undeva de pe 6, dar nu sună chiar așa de rău, pentru că te ajută să mai privești și înapoi, la cine știe ce datorii care își așteaptă rândul de un secol și pe care le-ai tot amânat. Odată cu retrogradarea lui Venus, de voie sau de nevoie, te ocupi de restanțe, și poate mai reușești să le mai ștergi de pe listă, mai ales că pot veni totuși niște promisiuni de bani în care îți pui mari speranțe.

Poate se ivesc oferte de colaborare, poate găsești colaboratori noi, poate faci planuri de viitor care vor atrage sume în plus, deci merită să le aștepți cu optimism. Măcar au de unde veni, chiar dacă nu vin imediat…

Fă-ți un calcul foarte atent cu privire la sumele pe care le vei câștiga, primi, obține de acum înainte, pe săptămâni sau luni în avans, pentru că există riscul de a face acum o plată neprevăzută sau mai mare decât ar trebui și care ar putea avea efecte pe termen mai lung.

Gândește-la la câștigurile din viitor cu încredere și optimism, dar nu începe deja să și cheltuiești, cu gândul la vremuri mai bune! Lasă-le mai întâi să vină și apoi deschizi portofelul.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP