GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Horoscopul lunii AUGUST CAPRICORNLuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Începi bine luna, cu Soarele și Mercur în zona carierei, ceea ce te ajută de minune să arăți ce poți, să atragi atenția asupra ta. Dacă pui accent pe lucrul în echipă, pe reciprocitate, pe dialog și cooperare, totul va merge ca uns, mai ales dacă mai ai și norocul de a găsi tovarăși de lucru adecvați pentru planurile tale actuale.

Mai ai și un dram de noroc: ceea ce pe alții îi pune într-o lumină proastă, pe tine te poate ajuta de minune, ca atare se poate spune că luna aceasta ghinionul altuia e șansa ta, greșeala altuia e avantajul tău, prostia altuia e beneficiul tău. Acum nu trebuie să-ți dorești greșeala celui de lângă tine pentru succesul propriu, dar dacă tot atragi și astfel de colaboratori aproape, profită de situație și pune-te tu, pe tine, și mai mult în lumină. Și ce dacă cel de lângă tine a dat-o-n bară? Dă-l deoparte și arată că poți face tu mai bine ceea ce a greșit el. Asta e viața, o competiție acerbă, și nu e nimic rău să profiți de punctele slabe ale celor din jur pentru a le întări pe ale tale.

Mai ales în primele zile ale lunii poți face asta, pentru că după ce Venus va intra în retrogradare, pe 6, e posibil ca și tu să mai faci unele gafe pe care vei fi nevoit, mai apoi, să le repari prin eforturi duble. Ai unele planuri frumoase de viitor și ai vrea să le spui și altora, să atragi și pe alții alături pentru a le materializa, dar trebuie să-ți alegi cu grijă colegii, ca nu cumva să-ți fure ideile și tu să rămâi doar cu visele.

Proiectele tale noi, da, pot deveni realitate, ai toate mijloacele pentru a le manifesta, dar poate mai sunt și unele planuri pe care le-ai pornit cândva și le-ai abandonat iar acum îți cer să te ocupi și de ele, de urgență. Acum ar putea merge sau reporni cu alt elan!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP