GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Horoscopul lunii AUGUST CAPRICORNLuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Ispita e cu ochii pe banii tăi! Dacă e să fie cineva afectat cel mai mult de conjuncția dintre Luna Neagră și Marte din Vărsător, atunci tu ești acela și o vei simți la portofel!

Ai deci mare grijă în ce investești, pentru că acum nu e bine nici să ai prea mare încredere în câștiguri viitoare (cine știe ce promisiuni încă utopice), nici să investești entuziasm în proiecte care ar putea atrage bani, pentru că un gest impulsiv de acum poate genera un mic haos prin bugetul tău, greu de reparat după aceea.

Nu crede nici ce ți se spune – că te vei îmbogăți peste noapte riscând doar puțin pe ici, pe colo – nici nu te arunca în vreo afacere cu speranța că profitul va avea multe zerouri, ci cel mai bine ar fi acum, sub influența acestui eveniment astral rarisim, să nu faci nimic, să nu investești nimic, să nu promiți nimic legat de bani.

Impulsivitatea poate fi cel mai mare dușman dacă o direcționezi spre bani. Nu lua nimic la primul preț – mai negociază! Nu primi un job la primul salariu oferit – mai cere! Nu cumpăra ceva la prima vedere – mai caută și prin alte magazine.

Orice acțiune nesăbuită, nechibzuită, sub imperiul grabei, poate avea efecte nedorite pentru banii tăi prezenți și mai ales, viitori, deci când deschizi portofelul, gândește-te și la ziua de mâine, nu doar la gustul dulce de azi.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP