GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP
Horoscopul lunii AUGUST CAPRICORNLuna OCTOMBRIE 2018 în suflet

Visezi frumos în iubire, ai planuri mari alături de cel drag, în care ai investit multă energie în ultimul an, dar unele planuri pe care le construiai anul trecut, pe vremea aceasta, s-ar putea să se cam destrame sau să-şi schimbe condiţiile, pentru că, între timp, s-au mai adunat informaţii şi nu mai pot continua la fel. Să nu te mire că ai îndoieli în privinţa unor vise pe care ţi le făceai nu demult alături de cel drag sau poate te îndoieşti chiar de iubirea sa – sau de a ta – pentru că nu mai sunteţi la fel de implicaţi în relaţie.

Se resimte un mic recul, din cauza retrogradării lui Venus, dar puteţi trece acest hop cu brio fără a pune în pericol relaţia. Uneori e chiar recomandabil să ieşi un pic în afara cercului şi să priveşti de pe margine ce se petrece în interior, fără înverşunare, ca atare chiar şi o perioadă de pauză, chiar şi o mică distanţare e utilă, din când în când, ca să vă puneţi la încercare, amândoi, sentimentele, intenţiile, fidelitatea, încrederea…

Nu e neapărat perioada separării – poate doar pentru acele cupluri care nu au învăţat nimic din multele lecţii pe care aglomeraţia de planete din zodia Capricornului le-a oferit – dar chiar dacă nu puteţi fi alături mai des, chiar dacă unul e într-o parte a lumii şi altul în cealaltă, chiar dacă sunteţi fiecate prinşi în tot felul de proiecte solicitante, e bine să priviţi această perioadă ca pe un test.

Puteţi descoperi acum, de pe margine, detaşaţi cumva de pasiuni şi sentimente, ce trebuie schimbat, ce trebuie făcut, cum să puneţi în practică soluţiile care se ivesc, pentru ca relaţia voastră să capete consistenţă, maturitate, şi să vă puteţi baza cu adevărat unul pe altul. Un pas în spate e deci benefic, uneori, pentru a înţelege mai bine unde vă aflaţi, deci nu te teme dacă iubirea nu mai e la fel. E altfel, şi e normal să necesite alt gen de acţiuni!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP