GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru BERBEC. PROFESIE.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 la serviciu

Se știe că ești un nervos, un agitat, un stresat, un pripit, dar nu cumva exagerezi cu această combustie fantastică de energie? Poate o trimiți într-o direcție nefastă și-ți faci singur rău.

Întâlnirea dintre guvernatorul tău Marte cu Luna Neagră în Vărsător poate avea efecte negative pentru tine, deci ai grijă la alegerile pe care le faci, la visele tale cele mai mari, la deciziile tranșante pe care ești gata să le faci publice, că s-ar putea să conțină o mare doză de risc. Nu te grăbi, că știi că graba strică treaba, deci oricare ar fi decizia pe care trebuie s-o iei luna aceasta, cu conotații profesionale, cere timp suficient de analiză, de acțiune, nu da răspunsul pe loc, că s-ar putea s-o faci sub imperiul impulsivității tale caracteristice.

Poate că e un noroc faptul că Saturn e acolo în zona carierei, pentru că nu te va lăsa să faci gafe imense, ci atât cât să înveți din ele, deci chiar dacă te arde flacăra să faci vreo prostie, cineva, mai presus de energia ta – poate conștiința ta, dramul tău de înțelepciune, fărâma ta de maturitate – te va trage de mânecă la timp ca să nu faci chiar o greșeală ireparabilă. Implică-te doar în acțiuni de durată, care se ridică încet, pentru că nimic din ceea ce promite rezultate rapide, peste noapte, nu are sorți de izbândă sau nu ține.

Dacă cineva îți vorbește despre viitor în tonuri mult prea frumoase ca să fie adevărate, fii sigur că e o iluzie și nu va ieși nimic, pentru că tu ești în acel moment al vieții în care atingi succesul, dar ca în fabula aceea cu iepurele și broasca țestoasă. Nu pe sistem turbo, ci la relanti! Deci: grăbește-te încet!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP