NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018 pentru BERBEC. BANI.

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Inapoi la HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIELuna OCTOMBRIE 2018 prin portofel

Uranus a început să retrogradeze în Taur, și încet-încet se apropie, din nou, de zodia ta, pe care a influențat-o major în ultimii 7 ani. Încă îl simți cumva în ceafă, de parcă n-a terminat ce avea de făcut… Se află în zona banilor și e posibil să-ți atragă atenția asupra unor investiții prost făcute cândva, în care ai băgat bani nechibzuit, fără măsură, ba chiar există și acum riscul de a face alte cheltuieli inutile, pentru că Uranus și Marte se află în cuadratură și nici nu știi cum arunci banii pe fereastră.

Ai mare grijă în ce afaceri te bagi, ca nu cumva să-ți dezechilibrezi bugetul pe câteva… luni de acum înainte, deci stai deoparte de cheltuieli care te atrag la prima vedere, dar de care poate nu ai așa de mare nevoie chiar acum!

Da, poate visezi frumos, la cumpărături pentru sufletul tău, îți dorești enorm ceva anume, dar poate ar fi bine să amâni aceste achiziții pe altădată. Acum doar faci planuri cu banii, nu-i musai să și deschizi portofelul!

La final de lună Uranus din Taur va forma și o opoziție cu Soarele intrat în Scorpion, deci riscul de a face abuzuri financiare e cam mare!

Noroc de Saturn că veghează din Capricorn și te oprește la timp, limitându-te la ceea ce ai sau ceea ce primești, fără a vinde blana ursului din pădure. Rezistă deci tentației de a cheltui prea mult!

Inapoi la HOROSCOP OCTOMBRIE 2018IUBIRE | BANI | CARIERA | ALTE TIPURI DE HOROSCOP